Taxi Nieuwegein

 

Bel Utrecht Taxi
Klik en bel ons direct!

Taxi Nieuwegein

Taxi Nieuwegein is een taxibedrijf, met een hoogwaardige taxi-service en kwaliteit. Daarom staat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) tot uw dienst. Taxi Nieuwegein vervoert passagiers in de gemeente Nieuwegein voor maximaal € 17,50 binnen Nieuwegein. Hierdoor kunt u bij ons altijd rekenen op dezelfde discretie met maximale service. Indien u dus een taxi in Nieuwegein of omgeving nodig heeft, aarzel dan niet en bel ons op 030-7517500. ONZE NIEUWEGEINSE TAXI’S : Taxi Utrecht

Vaste taxi tarieven van en naar Nieuwegein

Hierbij hanteert Taxi Nieuwegein keurige vaste taxi tarieven. Daarom kunnen wij u precies vertellen wat het tarief is van een bepaalde rit. In de taxi kunt u contant betalen. Natuurlijk kunt u ook met creditcard betalen, hierbij dient u dit vooraf bij de reservering aan te geven (i.v.m. beperkte pin-apparaten).

Belangrijk om te weten:

 • Voor betalingen met creditcard of pin, geldt een toeslag van €2,50. Heeft u vragen over onze taxi prijzen, stel ze gerust. Wij helpen u graag verder.
 • Vaste tarieven zijn geldig, van omgeving centrum Nieuwegein naar centrum van betreffende plaats. Daarbuiten kost een toeslag van €15,- tot €35,-.
 • Voor ophalen uit een andere STAD naar omgeving Nieuwegein is een aanbetaling vooraf vereist door middel van een I-deal link.
 • Tijdens Feestdagen zoals: 2e Kerstdag, Oudejaarswisseling en bij Extreme weersomstandigheden, zijn de vaste tarieven niet van toepassing.
 • Bij Beschadigingen en/of verontreiniging zoals overgeven in de taxi, worden daarbij € 300,- in kosten gebracht.
 • Bij grote trein storingen zijn onze actietarieven niet van toepassing, wel geldt een toeslag boven de actieprijs ,wat nog steeds veel goedkoper is dan de meterprijs.

Wanneer u minder dan 12 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van €25,- in rekening te brengen. Daarom is het nog steeds goedkoper, dan wanneer u op de taximeter rijdt. Profiteer daarom direct van onze lage actieprijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Nieuwegein. Wanneer uw gezochte plaatsnaam niet op de lijst staat, kunt u contact met ons opnemen op : 030-7517500. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.

Taxi Nieuwegein Aangesloten bij TaxiKeur Utrecht

Doordat het verplicht is om met een Utrechtse keurmerk te rijden in Utrecht, zijn de taxichauffeurs van Nieuwegein Taxi centrale in het bezit van het certificaat TaxiKeur Utrecht. Hierdoor hebben Taxichauffeurs met het keurmerk een goede kennis van de provincie Utrecht. Tevens zijn ze klant- en servicegericht en rijden in goede en nette taxi’s. Deze taxi’s zijn te herkennen aan de vooruit bevestigde geplastificeerde kaart van de Gemeente Nieuwegein, met daarop een Keurmerk nummer.

DOMTOREN

De gemeente Utrecht heeft het keurmerk erkend als kwaliteitsstandaard voor de Nieuwegeinse straattaxi. Omdat er veel rotte appels in onze branche werkzaam waren, die zich niet hielden aan de regelgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en met luxe vervoerd worden. Daarom vindt ons taxivervoer plaats met taxi’s van de betrouwbare merken Mercedes, BMW, Audi en Opel. TaxiKeur Utrecht   Wij zijn een dynamisch vervoersbedrijf dat u graag vervoert in Midden-Nederland.

Nieuwegein Koeriersdiensten

Heeft u een pakketje dat met spoed bezorgd moet worden? Geen probleem. Ook hiervoor hanteren wij een betaalbare vaste tarief. Bel ons en vraag naar onze voordelige tarieven.

Zakelijke taxi-diensten in regio Nieuwegein

Daarnaast bieden wij ook voor de zakelijke klant mogelijkheden om op rekening te rijden. Hiermee brengen wij u op een representatieve wijze naar uw bestemming. Bel daarom voor meer info: 030-7517500

 

 

Taxibus Nieuwegein

Wist u dat Taxi Nieuwegein over een grote wagenpark beschikt?  Wij beschikken over 45 luxe taxi’s en 12 taxibusjes. Deze taxi’s zijn er in allerlei soorten zoals: een sedan, station en taxibusjes. Hierdoor kunnen we aan de grote vraag naar taxibusjes voldoen in onze grote stad. We beschikken over taxibusjes van 6 tot en met 8 personen. Doordat er in Nieuwegein en omgeving ook grote evenementen zijn, kunnen wij hierdoor, voor grote groepen taxibusjes in zetten. Natuurlijk tegen vast tarief. Hierdoor bent u met onze vaste tarieven op de taxibusjes behoorlijk goedkoper uit. Dan wanneer u elders een taxibus zou reserveren. Daarom dient u de reservering wel tijdig in te dienen i.v.m een beperkt aantal taxibusjes.

Overzicht van onze Taxidiensten

Het vervoer bij Nieuwegein Taxi Centrale bestaat uit o.a:

 • Particuliere taxi-vervoer regio Nieuwegein
 • Zakelijke taxivervoer
 • Luchthavenvervoer
 • Uitgaansvervoer
 • Lange afstand-vervoer
 • Koeriersdienst

Online reserveren of bel 030-7517500 bij Nieuwegein taxi.

Taxi-tarieven

Bekijk onderstaande tarieven Van en naar Nieuwegein.

Voor een vast tarief naar alle plaatsen in Nederland en Buitenland. Staat u woonplaats er niet tussen? Geen probleem. Wij maken een gepast vast tarief voor u.

Taxi Nieuwegein en omgeving

Plaats van/naar NieuwegeinVast bedragBestellen
Aalsmeer€ 75,-Taxi Utrecht
Almere€ 89,-Taxi Utrecht
Almere-Buiten€ 99,-Taxi Utrecht
Alphen aan den Rijn
€ 75,-Taxi Utrecht
Amersfoort€ 59,-Taxi Utrecht
Amsterdam€ 79,-Taxi Utrecht
Arnhem€ 110,-Taxi Utrecht
Baarn€ 59,-Taxi Utrecht
Barneveld€ 70,-Taxi Utrecht
Bilthoven€ 45,-Taxi Utrecht
Bodegraven€ 75,-Taxi Utrecht
Breda€ 115,-Taxi Utrecht
Breukelen€ 27,50Taxi Utrecht
Bunnik€ 20,-Taxi Utrecht
Bussum€ 55,-Taxi Utrecht
Culemborg€ 55,-Taxi Utrecht
De Bilt€ 17,50-Taxi Utrecht
De Meern€ 20,-Taxi Utrecht
Delft€ 95,-Taxi Utrecht
Den Bosch€ 79,-Taxi Utrecht
Den Haag€ 90,-Taxi Utrecht
Driebergen€ 29,-Taxi Utrecht
Dronten€ 125,-Taxi Utrecht
Ede€ 80,-Taxi Utrecht
Eindhoven€ 110,-Taxi Utrecht
Gouda€ 65,-Taxi Utrecht
Groenekan€ 17,50Taxi Utrecht
Haarlem€ 95,-Taxi Utrecht
Harmelen€ 27,50Taxi Utrecht
Harderwijk€ 95,-Taxi Utrecht
Helmond€ 135,-Taxi Utrecht
Hilversum€ 49,-Taxi Utrecht
Hoofddorp€ 65,-Taxi Utrecht
Houten€ 25,-Taxi Utrecht
IJsselstein€ 25,-Taxi Utrecht
Leiden€ 100,-Taxi Utrecht
Leidsche Rijn€ 20,-Taxi Utrecht
Lelystad€ 110,-Taxi Utrecht
Maarssen€ 25,-Taxi Utrecht
Maartensdijk€ 22,50Taxi Utrecht
Mijdrecht€ 55,-Taxi Utrecht
Naarden€ 55,-Taxi Utrecht
Nieuwegein€ 22,50,-Taxi Utrecht
Nijkerk€ 60,-Taxi Utrecht
Nijmegen€ 135,-Taxi Utrecht
Odijk€ 29,-Taxi Utrecht
Rotterdam€ 89,-Taxi Utrecht
Soest€ 40,-Taxi Utrecht
Tilburg€ 120,-Taxi Utrecht
Veenendaal€ 65,-Taxi Utrecht
Vianen€ 27,50Taxi Utrecht
Vleuten€ 22,50-Taxi Utrecht
Wageningen€ 80,-Taxi Utrecht
Woerden€ 45,-Taxi Utrecht
Zeist€ 25,-Taxi Utrecht
Zwolle
€ 135,-
Taxi Utrecht
Zoetermeer€ 75,-Taxi Utrecht
Groningen€ 269,-Taxi Utrecht
Maastricht€ 289,-Taxi Utrecht
Düsseldorf€ 269,-Taxi Utrecht
Waalwijk€ 125,-Taxi Utrecht
Gorinchem€ 69,-Taxi Utrecht
Taxi Utrecht
Taxi Utrecht