Taxi Nieuwegein Amsterdam € 89,- 030-7517500 – Utrechttaxi.nl

Taxi Nieuwegein Amsterdam

Taxi Nieuwegein  rijdt voor een vast tarief van Nieuwegein naar Amsterdam. De prijzen zijn ook geldig als u van Amsterdam naar Nieuwegein vervoerd wilt worden. Bij Utrechttaxi kunt u contant betalen, ook kunt u met creditcard of per PIN betalen tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin terminals). Voor betalingen met creditcard of per PIN berekenen wij een extra toeslag bij een vast tarief van € 1,50.

Waarom kiezen onze klanten voor Nieuwegeintaxi.nl

 1. Utrechttaxi biedt allereerst, de goedkoopste tarieven aan voor een taxi vanuit Nieuwegein naar alle steden in Nederland.
 2. Utrechttaxi chauffeurs rijden de kortste en snelste routes, waardoor de klant snel en voordelig op locatie aankomt.
 3. Snel en eenvoudig een taxi online reserveren via het reserveringsformulier, dit kost slechts enkele minuten.
 4. Onze chauffeurs rijden in de nieuwste taxi’s en taxibusjes, ten gevolge hiervan kunnen wij de kwaliteit en service te waarborgen.

Kom ik in aanmerking voor de actie tarieven?

Wanneer u minimaal 8 uur van te voren reserveert, komt u in aanmerking voor de actie prijzen. Dit kan middels een telefonische of een online reservering.( let op : actietarieven zijn niet geldig op feestdagen en bij extreme weersomstandigheden)

Om in aanmerking te komen voor de actie prijzen van Taxi Nieuwegein zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

 • Voor een sedan taxi van Taxi Nieuwegein naar Amsterdam betaalt u geen extra toeslag. Tenzij u niet tijdig reserveert. In deze taxi kunnen maximaal 4 personen en maximaal 2 koffers mee.
 • Voor een stationwagen van Nieuwegein naar Amsterdam geldt allereerst een toeslag van € 15,- enkele reis. In deze taxi kunnen maximaal 4 personen en maximaal 4 koffers.
 • Voor een taxibusje van Taxi Amsterdam Nieuwegein geldt allereerst, een toeslag van € 35,- enkele reis. Hierin kunnen maximaal 8 personen en maximaal 6 koffers mee.
 • De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd, zodat er geen vertraging ontstaat.
 • De actie prijzen zijn geldig wanneer u minimaal 08 uur voor de rit een taxi online reserveert, dit vanwege het beperkt aantal beschikbare taxi’s.

Taxi Nieuwegein naar Amsterdam

Wanneer is de actie tarief geldig?

De actie tarief is geldig tot omgeving centrum Amsterdam. Moet u elders zijn in Amsterdam, bijvoorbeeld: Noord, dan komt er een toeslag van 15 euro boven op de actie prijs. Hiermee bent u nog veel goedkoper uit dan de taximeter. Wanneer u minder dan 08 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 25,- in rekening te brengen. Dit is nog steeds goedkoper, dan wanneer u op de taximeter rijdt. Belangrijk om te weten:
 • Voor betalingen met creditcard of pin, geldt een toeslag bij een vast tarief van €2,50. Omdat wij deze transactiekosten moeten afdragen. Heeft u vragen over onze taxi prijzen, stel ze gerust. Wij helpen u graag verder.
 • Vaste tarieven zijn allereerst geldig van omgeving centrum Nieuwegein naar centrum van betreffende plaats. Daarbuiten is een toeslag van €15,- tot €55,-. desondanks bent u goedkoper uit dan de taximeter.
 • Voor ophalen uit een andere stad naar omgeving Nieuwegein is een aanbetaling vooraf vereist door middel van een I-deal link, zodat de taxi’s niet loos komen.
 • Tijdens Feestdagen zoals: 2e Kerstdag, Oudejaarswisseling en bij Extreme weersomstandigheden, zijn de vaste tarieven niet van toepassing.
 • Bij Beschadigingen en/of verontreiniging zoals overgeven in de taxi, word er € 450,- aan kosten gebracht.
 • Bij grote trein storingen zijn onze actie tarieven niet van toepassing, wel geldt een toeslag boven de actieprijs, hierdoor is het tarief nog steeds goedkoper dan de meterprijs.

Kunnen we met 9 personen in een taxibusje?

Nee, dat is niet mogelijk. Ten eerste kunnen er maximaal 8 personen vervoeren zonder chauffeur gerekend, dus wanneer u met 9 personen bent, zult u een kleine taxi erbij moeten boeken.

Kan ik een taxibusje reserveren vanuit Amsterdam naar Nieuwegein? 

Ja dat kan, doe dit wel ruim 8 uur van te voren, zodat je maximaal kunt profiteren van de actietarieven. Echter, vragen we altijd voor ophalen buiten de stad Nieuwegein een aanbetaling per betaalverzoek per SMS.

Kunnen we een Taxibusje huren met chauffeur voor een dagtrip?

Ja, dat is mogelijk, wij verhuren ook luxe taxibusjes echter, met chauffeur voor een dagtrip naar bijvoorbeeld: Floriade, dierenpark of zelfs het buitenland. Ter verduidelijking, hierin kunnen 8 personen worden vervoerd met ieder zijn eigen bagage. Vraag ons naar een offerte, u zult versteld staan. Profiteer direct van onze lage actieprijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Nieuwegein.

Mijn woonplaats staat niet op de lijst.

In het geval dat u plaatsnaam niet op de lijst staat kunt u contact met Taxi Nieuwegein opnemen: 030-7517500. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. U kunt snel en makkelijk een Taxi Nieuwegein naar Amsterdam online reserveren.

Voor Bedrijven:

Reizen vanuit Nieuwegein naar Amsterdam Zakelijk

Wij bieden tegenwoordig voor de zakelijke klant mogelijkheden om op rekening te rijden, hierdoor heeft u geen zorgen over de kosten en de betaling en reist u comfortabel naar u bestemming voor meer info: bel 030-7517500

Taxi Nieuwegein naar Amsterdam voor maar € 85,-. Ter conclusie, een betaalbaar tarief.

Voor meer informatie over de gemeente Amsterdam kunt u hier de website bezoeken

Taxi Utrecht en omgeving

Plaats van/naar UtrechtVast bedragBestellen
Aalsmeer€ 90,-Taxi Utrecht
Almere€ 89,-Taxi Utrecht
Almere-Buiten€ 95,-Taxi Utrecht
Alphen aan den Rijn
€ 79,-Taxi Utrecht
Amersfoort€ 59,-Taxi Utrecht
Amsterdam€ 85,-Taxi Utrecht
Arnhem€ 119,-Taxi Utrecht
Baarn€ 65,-Taxi Utrecht
Barneveld€ 95,-Taxi Utrecht
Bilthoven€ 39,-Taxi Utrecht
Bodegraven€ 69,-Taxi Utrecht
Breda€ 139,-Taxi Utrecht
Breukelen€ 39,-Taxi Utrecht
Bunnik€ 22,50-Taxi Utrecht
Bussum€ 55,-Taxi Utrecht
Culemborg€ 55,-Taxi Utrecht
De Bilt€ 17,50-Taxi Utrecht
De Meern€ 25,-Taxi Utrecht
Delft€ 95,-Taxi Utrecht
Den Bosch€ 109,-Taxi Utrecht
Den Haag€ 139,-Taxi Utrecht
Driebergen€ 45,-Taxi Utrecht
Dronten€ 125,-Taxi Utrecht
Ede€ 90,-Taxi Utrecht
Eindhoven€ 145,-Taxi Utrecht
Geldermalsen€ 69,-Taxi Utrecht
Gouda€ 65,-Taxi Utrecht
Groenekan€ 20,-Taxi Utrecht
Haarlem€ 95,-Taxi Utrecht
Harmelen€ 30,-Taxi Utrecht
Harderwijk€ 95,-Taxi Utrecht
Helmond€ 135,-Taxi Utrecht
Hilversum€ 59,-Taxi Utrecht
Hoofddorp€ 65,-Taxi Utrecht
Houten€ 35,-Taxi Utrecht
IJsselstein€ 27,50,-Taxi Utrecht
Leiden€ 100,-Taxi Utrecht
Leidsche Rijn€ 20,-Taxi Utrecht
Lelystad€ 110,-Taxi Utrecht
Leerdam€ 59,-Taxi Utrecht
Maarssen€ 35,-Taxi Utrecht
Maartensdijk€ 25,-Taxi Utrecht
Mijdrecht€ 65,-Taxi Utrecht
Naarden€ 79,-Taxi Utrecht
Nieuwegein€ 35,-Taxi Utrecht
Nijkerk€ 60,-Taxi Utrecht
Nijmegen€ 150,-Taxi Utrecht
Odijk€ 29,-Taxi Utrecht