Taxi Utrecht Nijmegen

Taxi Utrecht  rijdt tegen een vast tarief naar Nijmegen. De prijzen zijn ook geldig als u van Nijmegen naar Utrecht vervoerd wilt worden.

Bij Utrecht taxi kunt u contant betalen, ook kunt u met creditcard of per PIN betalen tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard of per PIN berekenen wij een extra toeslag van € 4,50.

Om in aanmerking te komen voor de actieprijzen van Taxi Utrecht zijn er wel aantal voorwaarden aan verbonden:

– Voor een sedan taxi van Taxi Utrecht naar Nijmegen betaalt u geen extra toeslag. In deze taxi kunnen maximaal 4 personen en maximaal 2 koffers mee.
– Voor een stationwagen van Taxi Utrecht naar Nijmegen geldt een toeslag van € 10,- enkele reis. In deze taxi kunnen maximaal 4 personen en maximaal 4 koffers maxi.
– Voor een taxibus van Taxi Nijmegen Utrecht geldt een toeslag van € 25,- enkele reis. In deze taxibus kunnen maximaal 8 personen en maximaal 6 koffers mee.
– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– De actieprijzen zijn geldig wanneer u minimaal 08 uur voor de rit een taxi online reserveert.

Taxi Utrecht naar Nijmegen België

Belangerijke informatie om te weten: Wanneer u minder dan 12 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 25,- in rekening te brengen. Dit is nog steeds goedkoper dan wanneer u op de taximeter rijdt.

Profiteer direct van onze lage actieprijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Utrecht.

Als uw gezochte plaatsnaam niet op de lijst staat kunt u contact met Taxi Utrecht opnemen: 030-7517500. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.

U kunt snel en makkelijk een Taxi Utrecht naar Nijmegen  online reserveren.

Taxi Utrecht Nijmegen Zakelijk

Wij bieden ook voor de Zakelijke klant mogelijkheden om op rekening te rijden, voor meer info: bel 030-7517500

Taxi Utrecht naar Nijmegen € 135,-  voor een betaalbaar tarief